Samen in de Sneeuw

februari 2018 | gezin

Wauw, wat is dit prachtig!! Het was koud maar met veel lachen, stoeien, knuffelen en sneeuwballen gooien krijg je het vanzelf warm. Alles bij elkaar duurde deze Minisessie 11 minuten.

De sneeuw is inmiddels ver te zoeken, maar toch is deze blog te leuk om niet te delen. Zelf zie ik al helemaal uit naar het voorjaar, jij ook?
Wat vindt jij? Deze toffe actie volgend jaar herhalen? Laat het weten onderaan deze blog.

Meer informatie over Mini Wintersessieโ€™s vind je hier.
Liefs Dasja

Samen in de Sneeuw

februari 2018 | gezin

Welkom Lukas

Een aantal keer per jaar mag ik een gezin aan huis fotograferen waarvan de jongste pas is geboren. Zo bijzonder!ย  Deze liefdevolle fotosessies vallen bij mij onder de noemer 'gezin' omdat het bij mij altijd om het hele gezin draait.ย Ik maak evenveel foto's van de...

Lees meer

Samen met mama

Lieve Nova, ondeugend en verlegen. Wat maakt deze combinatie haar schattig.ย 💛 Dank je wel Linda dat ik de liefde tussen jou en je dochter vast mocht leggen, zo kostbaar voor nu en voor later. Wist je trouwens dat deze prachtige locatie hier aan de rand van...

Lees meer

Maximapark Utrecht

Dasja, weet jij een mooie locatie in de buurt?Jazeker! Het Maximapark in Utrecht is echt een prachtige locatie.Tot nu toe ben ik er in het voorjaar en in de zomer geweest maar zo in de herfst is het zeker ook een prachtig park. Het laantje waar ik altijd graag foto's...

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest