Prijzen Fotosessies

Sessie 1

€ 215

Persoonlijke begeleiding bij het kiezen van een fotolocatie die echt bij jou past en het afstemmen van je kleding in de juiste kleur en stijl. Ook nemen we telefonisch uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken.

Professionele fotosessie van 1 tot 1.5 uur inclusief mooie portretten, ontspannen momenten om te knuffelen en stoeien en veel gezelligheid.

Wanneer de foto’s klaar zijn kom je bij mij in Waarder om deze te bekijken en laat ik je een mooie selectie aan materialen en kleuren zien. Zo kun je rustig kiezen welke foto’s en afdrukken je wilt nabestellen. Het bekijken van de materialen en kleuren is ook op locatie direct na de fotosessie mogelijk.

Ook krijg je toegang tot jouw persoonlijke galerij. Zo kan je ze thuis nog bijna twee maanden op je gemak bekijken en nabestellen.

Exclusief reiskosten à € 0,35 per km vanaf Waarder.

Sessie 2

€ 325

Alles uit sessie 1 helemaal compleet gemaakt als prachtig pakket:

5 digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo twv € 75.

Fotoboek met linnen cover, 15x15 cm met 10 pagina’s twv € 95 óf nabesteltegoed twv € 75 óf 5 extra digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo twv € 75

Bekijk hier het fotoboek uit
dit prachtige pakket. 

– 💛 –

Sessie 3

€ 435

Alles uit sessie 1 helemaal compleet gemaakt als prachtig luxe pakket:

10 digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo twv € 150.

Fotoboek met linnen cover, 20x20 cm met 16 pagina’s, in een luxe linnen bewaardoos twv € 165 óf nabesteltegoed twv € 120 óf 8 extra digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo twv € 120.

Bekijk hier het fotoboek met bewaardoos uit dit prachtige
luxe pakket.

– 💛 –

Cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een fotosessie van Das’ Knuss, een gegarandeerd succes!

Verras je ouders, geliefde of vriendinnen met een toffe fotosessie. De fotosessie zelf is al een feestje, het bekijken van de foto’s is ook een avond genieten waard en het eindresultaat, welke straks aan de muur hangt, is elke dag een cadeau om van te genieten.

Klik hier voor meer informatie!

– 💛 –

In het Bos

Met de hele familie het bos in! Niets is leuker dan heerlijk ontspannen een stuk te lopen door een prachtig natuurlijk bos met een heerlijk zonnetje erbij. Tussendoor lekker een stuk rennen, samen knuffelen en een paar nichtjes en een neef op zijn kop te hangen met...

Lees meer

Het Perenlaantje

Twee maanden geleden heb ik deze prachtige familie op de foto gezet als cadeau voor moeder- en vaderdag en sindsdien heb ik de dagen geteld tot ik deze foto's met jullie mocht delen. Wauw! Wauw! Wauw! Toffe locatie, prachtige kleding en lieve mensen. Wat wil je als...

Lees meer

Nieuwe traditie

Vorig jaar mocht ik voor het eerst een gezin op de foto zetten met de (o)pa en (o)ma van beide ouders. Wat was dit gaaf! Een paar weken geleden mocht ik opnieuw zo'n samenstelling fotograferen. Wat mij betreft mag dit een nieuwe traditie worden, de composities en de...

Lees meer

Pin It on Pinterest