Unieke overdekte locatie

januari 2018 | overdekte locatie

Al jaren ligt hier op mijn bureau een lijstje met overdekte locaties die ik uit wil testen maar tijd is er nooit. Een paar maanden geleden besloot ik dat het er nu toch echt van moest komen, tijd of geen tijd. Samen met Michiel en Sharon heb ik een aantal locatie afgereisd en deze bijzondere locatie was de laatste van de drie en wauw wat is dit mooi zeg. Extra leuk omdat deze locatie ook zeer geschikt is voor grote families. De eerste blog ging trouwens over een prachtige overdekte locatie met veel groen en heerlijk warm benieuwd? Inmiddels heb ik een pagina op mijn website samengesteld met prachtige en unieke overdekte locaties die geschikt zijn voor een fotosessie, allemaal op maximaal 30 minuten rijden vanaf mijn thuisplaats Waarder (tussen Gouda en Woerden). Kom je bij mij op de foto dan ontvang je een link naar deze pagina, mocht het dan stormen of regenen tijdens jouw fotosessie dan mag je kiezen of verplaatsen naar een andere datum of verplaatsen naar een van de overdekte locaties. Michiel en Sharon dankjewel dat jullie model wilden staan voor het testen van deze -zo is gebleken- toffe en unieke locatie! Liefs Dasja

Unieke overdekte locatie

januari 2018 | overdekte locatie

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest