Schaduwfoto Tom

februari 2018 | familie, schaduwfoto

TOM 💛 17-01-2012 – 05-12-2016 Wat heb ik gelachen en genoten tijdens deze fotosessie. Een grote gezellige familie met een overdosis liefde, daar krijg je het op een gure winterdag nog warm van. Precies zoals Tom was, een lief ondeugend jongetje met een hart van goud. Was je eventjes niet lekker of verdrietig dan maakte een ontmoeting met Tom het weer helemaal goed. Lieve Tom zo jong als hij was had hij een bewogen leven, er werd een hersentumor bij hem geconstateerd. Gelukkig kon deze volledig verwijderd worden en zag de toekomst er goed uit. Maar het ergst denkbare gebeurde, de tumor kwam terug en de ouders van Tom kregen het afschuwelijke nieuws dat behandeling niet meer mogelijk was. Bijna 5 jaar was Tom, toen hij in het bijzijn van zijn dierbaren is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Tijdens deze bijzondere fotosessie wilden wij het moment pakken zoals Tom nu zou zijn, ontspannen, gezellig, liefdevol en een tikkeltje ondeugend. Lieve papa en mama van Tom en familie, dankjewel voor jullie vertrouwen en liefde. 💛

Schaduwfoto Tom

februari 2018 | familie, schaduwfoto

Fotoalbum’s

Fotoalbum’s

Daar zijn ze! De nieuwe demoalbums, prachtige nieuwe kleuren en materialen, stuk voor stuk gevuld met persoonlijke en spontane foto’s.

Lees meer
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe mini fotoshoots plaats vinden! Ook krijg je voorrang op het inschrijven.

Lees meer
Familiefotograaf

Familiefotograaf

Familiefotograaf omgeving Woerden, Reeuwijk, Bodegraven. Voor spontane en liefdevolle foto’s van je hele familie ben je meer dan welkom!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest