Actie: Mini Wintersessie

januari 2019 | leuke dingen

Jaaa!! De eerste sneeuw is gevallen.
En… Wauw, wat is een fotosessie in de sneeuw toch prachtig! Een fotosessie met sneeuw inplannen, dat lukt helaas niet. Maar! Daar heb ik een oplossing voor bedacht, namelijk een Mini Wintersessie!

Wanneer? Maandag t/m donderdag tijdens schooltijden, in overleg soms ook na schooltijd, per hoge uitzondering ook op zaterdag.

Waar? Hier in het prachtige dorpje Waarder.

Wat kost het? Deze minisessie kost € 75

Wat krijg ik? Een professionele fotosessie van maximaal 15 minuten + twee met de hand nabewerkte digitale bestanden in hoge resolutie zonder logo.

Voor hoeveel personen is de minisessie? Omdat de minisessie vrij kort duurt is deze geschikt t/m 5 personen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Zodra je ziet dat het sneeuwt of er sneeuw aan komt bel je mij op ( 0643476680 ) of ik tijd heb voor een minisessie en binnen 15-30 minuten kunnen we starten aan jouw minisessie. Na de minisessie ga je met mij mee en mag je lekker opwarmen met een kopje koffie of thee terwijl ik de foto’s upload en uitzoek. Ter plekke mag je zelf de twee foto’s uitkiezen die digitaal wilt ontvangen.

Kan ik ook meer foto’s bijbestellen?
Het is zeker ook mogelijk om meer digitale bij te kopen, deze kosten 5 voor € 75 en daarna € 15 per stuk. Uiteraard is het ook mogelijk om een van de foto te bestellen als mooie afdruk voor aan de muur. Meer informatie over de producten

Goed om te weten.
De € 75 dient vooraf aan de minisessie contant te worden voldaan. Na de minisessie ontvang je de factuur per email. Door gebruik te maken van deze actie ga je akkoord met de algemene voorwaarden, op verzoek in te lezen. Deze actie kan ten alle tijde aangepast of geannuleerd worden.

Kledingtips!
Met deze geweldige tips blijf je lekker lang warm

Schaduwfoto
Is het ook mogelijk om later op een van de foto’s een schaduw op maat te laten maken? Jazeker. Deze minisessie is exclusief de kosten voor het maken van de schaduw, meer informatie hierover vind je op de website van Schaduwfoto.

Heb je vragen of wil je meer weten dan mag je altijd contact opnemen. Uiteraard hoop ik je snel te zien met prachtig veel sneeuw!

Actie: Mini Wintersessie

januari 2019 | leuke dingen

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest