Jubileumfeest

april 2020 | leuke dingen

Das’ Knuss Fotografie bestaat 10 jaar en dat hebben wij het afgelopen jaar samen groots gevierd. Veel prachtige cadeau’s zijn er al uitgedeeld. Aanstaande donderdag sluiten we het 10-jarig jubileum af. Maar niet zonder de grote ‘finale-klapper‘.

Nu eerst! De winnaars van het jubileumcadeau in samen werking met Studio Creakip. Een paar Arwèn oorbellen, een mooi opvallend model maar niet te groot.

Het rad heeft gedraaid en dit zijn de winnaars geworden:
Almond – Stephanie Algra
Grey – Anita Zijlstra 
Coral – Corine van den Bosch
Alle drie van harte gefeliciteerd! Neem contact op met Studio Creakip om jouw cadeau in ontvangst te nemen.

De grote ‘finale-klapper’ van het 10-jarig jubileum?
Om het jubileumjaar feestelijk af te sluiten bied ik iedereen aan om eenmalig… lees verder. Dit wil je niet missen! Grijp je kans.

Jubileumfeest

april 2020 | leuke dingen

Op de foto gaan bij Das’ Knuss is gezellig en ontspannen, met de juiste spelletjes, opdrachten of vragen ben je in korte tijd vergeten dat je op de foto gaat! Samen knuffelen met je dochter, een prachtig portret met je familie, grapjes maken met opa of stoeien met papa. Stuk voor stuk prachtige en unieke momenten om vast te leggen!

💛
 Op zoek naar meer informatie over Schaduwfoto?

Ben jij (zelfstandig) ondernemer en klaar voor de volgende stap?

Laat je inspireren door mooie beelden en vind antwoord op al je vragen. Wil je een fotosessie boeken of meer weten neem dan gerust contact op!

Op de foto gaan bij Das’ Knuss is gezellig en ontspannen, met de juiste spelletjes, opdrachten of vragen ben je in korte tijd vergeten dat je op de foto gaat!

Samen knuffelen met je dochter, een prachtig portret met je familie, grapjes maken met opa of stoeien met papa. Stuk voor stuk prachtige en unieke momenten om vast te leggen!

Laat je inspireren door mooie beelden en vind antwoord op al je vragen. Wil je een fotosessie boeken of meer weten neem dan gerust contact op!

Lieve groet, Dasja

💛 Op zoek naar meer informatie over Schaduwfoto?

Ondernemers die al mee hebben gedaan met het jubileumfeest: Mrs. Multitask Unieke handgemaakte items, eenvoudig van vorm maar toch net even anders. Vlagsels: Unieke en duurzame vlaggenlijnen in verschillende kleuren en patronen. Urf & Ogel: Illustraties van gezinnen op poster en nog veel meer moois. Kusje op je hart: Kaarten, kussens en cadeautjes met een verhaal. Steph Simple Living: Essentiële oliën en inspiratie voor een leven zonder chemicaliën.  Flower Junkie Sil: Droogbloemen webshop. Beetje Liefde: Geïllustreerde (wens)kaarten met een hedendaags en duurzaam tintje. Folie à Jolie: Luxe oorbellen met oa edelstenen. Studio de Rijk: Webshop met woondecoratie met een botanisch tintje. Elsbeth Nap: Handletteren op diversen materialen, waaronder hout, papier en staal. Tabartz: Gehaakte slingers op maat en nog veel meer leuks! Made by Alett: Persoonlijke illustraties en bijzondere ansichtkaarten. Teeny White Daisy: Geborduurde kettingen en nog meer kunst met borduren. Zeepfabriek Suver: (H)eerlijke handgemaakte zepen. DoZign: Een webshop vol met persoonlijke cadeautjes om elkaar te moedigen en Gods liefde te delen. Artwork by Madelon: Prachtige hand geschilderde kunstwerken met een botanisch tintje. Trinity: Muziek met een boodschap waarop je ook nog eens heerlijk kan dansen. Houtjes en Touwtjes: Stel je eigen gezins samen in houten poppetjes. Touw & Ballen: Handgeschilderde sleutelhangers. Snuik for Kids: Sieraden in de vorm van snoepgoed.

Gezin

Familie

Schaduwfoto

Producten

Producten

Voor Das’ Knuss Fotografie heb ik unieke handgemaakte producten geselecteerd die perfect aansluiten op mijn stijl van fotograferen. Van kleine afdrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit tot grote canvasdoeken met een diversiteit aan houten lijsten. Stuk voor stuk...

Lees meer
Feestje voor mijn lens

Feestje voor mijn lens

Wat heb ik er naar uitgekeken om ze opnieuw op de foto te mogen zetten! Roy en Wendy samen met hun kids. Dit was de 4de keer dat ze voor mijn lens stonden en opnieuw was het een feestje. Zoveel liefde en gezelligheid. Krasjes en Schrammetjes.De kids hadden tijdens de...

Lees meer
Studio Urf & Ogel

Studio Urf & Ogel

Als ik een ondernemer fotografeer dan is het kiezen van de juiste locatie erg belangrijk. Kleding trouwens ook maar later meer daarover. Eerst bekijk ik je website en daarna je social's. Is jouw huisstijl heel stoer dan kiezen we voor een stoere wat industriële...

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest