Nieuwpoort

juli 2020 | gezin

Terugblik naar augustus 2017. Das’ Knuss bestaat dit jaar 10 jaar en af en toe blikken we samen terug naar een eerdere fotosessie, samen met de mooie herinneringen van toen.

Nieuwpoort kende ik nog niet dus was ik expres extra vroeg van huis gegaan om vooraf nog even een rondje te kunnen lopen. Mijn navigatie gaf een hele mooie binnendoor route aan. Gelukkig was ik extra vroeg vertrokken want ineens stond ik met de auto voor een pontje. Wat een avontuur voor iemand die eens per 5 jaar op een pontje zit. Geweldig!

Alsnog ruim op tijd aangekomen op locatie, wauw wat is Nieuwpoort een prachtige vestingstad!! Water, mooie straatjes, bloemen en oude gebouwen, wat een combinatie! Zeker een plek om nog eens terug te komen.

Dank je wel Mathilda dat ik jullie voor de 3de keer op de foto mocht zetten, wat waren jouw kids gegroeid zeg. Rick herkende ik niet eens meer terug, hij was zelfs groter dan ik.

Geniet mee met een terugblik naar deze liefdevolle fotosessie. Wil jij ook op de foto in zo’n prachtige stad of dorp? Neem gerust contact op voor meer informatie. Lieve groet, Dasja

Nieuwpoort

juli 2020 | gezin

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest