Nieuwpoort

juli 2020 | gezin

Terugblik naar augustus 2017. Das’ Knuss bestaat dit jaar 10 jaar en af en toe blikken we samen terug naar een eerdere fotosessie, samen met de mooie herinneringen van toen.

Nieuwpoort kende ik nog niet dus was ik expres extra vroeg van huis gegaan om vooraf nog even een rondje te kunnen lopen. Mijn navigatie gaf een hele mooie binnendoor route aan. Gelukkig was ik extra vroeg vertrokken want ineens stond ik met de auto voor een pontje. Wat een avontuur voor iemand die eens per 5 jaar op een pontje zit. Geweldig!

Alsnog ruim op tijd aangekomen op locatie, wauw wat is Nieuwpoort een prachtige vestingstad!! Water, mooie straatjes, bloemen en oude gebouwen, wat een combinatie! Zeker een plek om nog eens terug te komen.

Dank je wel Mathilda dat ik jullie voor de 3de keer op de foto mocht zetten, wat waren jouw kids gegroeid zeg. Rick herkende ik niet eens meer terug, hij was zelfs groter dan ik.

Geniet mee met een terugblik naar deze liefdevolle fotosessie. Wil jij ook op de foto in zo’n prachtige stad of dorp? Neem gerust contact op voor meer informatie. Lieve groet, Dasja

Nieuwpoort

juli 2020 | gezin

Producten

Producten

Voor Das’ Knuss Fotografie heb ik unieke handgemaakte producten geselecteerd die perfect aansluiten op mijn stijl van fotograferen. Van kleine afdrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit tot grote canvasdoeken met een diversiteit aan houten lijsten. Stuk voor stuk...

Lees meer
Feestje voor mijn lens

Feestje voor mijn lens

Wat heb ik er naar uitgekeken om ze opnieuw op de foto te mogen zetten! Roy en Wendy samen met hun kids. Dit was de 4de keer dat ze voor mijn lens stonden en opnieuw was het een feestje. Zoveel liefde en gezelligheid. Krasjes en Schrammetjes.De kids hadden tijdens de...

Lees meer
Studio Urf & Ogel

Studio Urf & Ogel

Als ik een ondernemer fotografeer dan is het kiezen van de juiste locatie erg belangrijk. Kleding trouwens ook maar later meer daarover. Eerst bekijk ik je website en daarna je social's. Is jouw huisstijl heel stoer dan kiezen we voor een stoere wat industriële...

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest