Nieuwpoort

juli 2020 | gezin

Terugblik naar augustus 2017. Das’ Knuss bestaat dit jaar 10 jaar en af en toe blikken we samen terug naar een eerdere fotosessie, samen met de mooie herinneringen van toen.

Nieuwpoort kende ik nog niet dus was ik expres extra vroeg van huis gegaan om vooraf nog even een rondje te kunnen lopen. Mijn navigatie gaf een hele mooie binnendoor route aan. Gelukkig was ik extra vroeg vertrokken want ineens stond ik met de auto voor een pontje. Wat een avontuur voor iemand die eens per 5 jaar op een pontje zit. Geweldig!

Alsnog ruim op tijd aangekomen op locatie, wauw wat is Nieuwpoort een prachtige vestingstad!! Water, mooie straatjes, bloemen en oude gebouwen, wat een combinatie! Zeker een plek om nog eens terug te komen.

Dank je wel Mathilda dat ik jullie voor de 3de keer op de foto mocht zetten, wat waren jouw kids gegroeid zeg. Rick herkende ik niet eens meer terug, hij was zelfs groter dan ik.

Geniet mee met een terugblik naar deze liefdevolle fotosessie. Wil jij ook op de foto in zo’n prachtige stad of dorp? Neem gerust contact op voor meer informatie. Lieve groet, Dasja

Nieuwpoort

juli 2020 | gezin

Spontaan op de foto

Spontaan op de foto

Spontaan op de foto! Een van de laatste opdrachten in 2020 was het maken van een aantal individuele portretten voor op een website. Jos en Annemarie hadden hun kinderen mee en die gingen ondertussen vrolijk in een boom klimmen. Je voelt hem al komen of niet? Dat geel...

Lees meer
Schaduw Silhouet

Schaduw Silhouet

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt...

Lees meer
Gek op jou!

Gek op jou!

Feest aan deze kant van het scherm, maar liefst 37 van de 155 opgeleverde beelden mag ik met jou delen. Mijn grootste blog tot nu toe. Waarom? Om jou een beter beeld te geven van hoe een fotosessie bij Das’ Knuss verloopt. Dank je wel Robin & Patricia dat ik zo’n...

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

14 + 14 =

Pin It on Pinterest