Koolzaad jubileumshoots

maart 2021 | leuke dingen

Das’ Knuss Fotografie bestaat 10 jaar en dat hebben wij het afgelopen jaar samen groots gevierd. Veel prachtige cadeau’s zijn er al uitgedeeld. Aanstaande donderdag sluiten we het 10-jarig jubileum af. Maar niet zonder de grote ‘finale-klapper’.

Om het jubileumjaar feestelijk af te sluiten bied ik iedereen aan om eenmalig voor een weggeefprijs op de foto te gaan. Ja, je leest het goed, voor een weggeefprijs! Das’ Knuss Fotografie bestaat per slot van rekening maar één keer 10 jaar!

Deze toffe jubileumshoots vinden plaats in Waarder, midden tussen het prachtig bloeiende koolzaad.

Aanstaande donderdag verstuur ik een hele mooie en uitgebreide nieuwsbrief met alle informatie over deze bijzondere fotoshoots. Denk aan; de locatie, wanneer, de kosten, kledingtips en stel dat het regent. Ook is het mogelijk om op een van de gemaakte foto’s een Schaduw te laten ontwerpen, ook daarover leg ik meer uit in deze nieuwsbrief.

Kortom, een nieuwsbrief stampvol informatie.

Omdat het koolzaad zich nu nog niet laat zien is het ‘wanneer’ nog niet bekend, ik verwacht midden april.

Zodra het koolzaad zichtbaar is en de dagen en tijden bekend zijn verstuur ik je weer een nieuwsbrief waarmee de inschrijvingen zullen starten. Let op! Inschrijven kan dus alleen via de nieuwsbrief.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief, je zit nergens aan vast maar grijp deze kans. Je kan je ten alle tijden ook weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen neem gerust contact op.
Lieve groet en hopelijk tot snel, Dasja

Aanmelden nieuwsbrief:

Koolzaad jubileumshoots

maart 2021 | leuke dingen

Sneeuwpret

Sneeuwpret

Wat is het mooi buiten! Te mooi om niet een aantal foto's te laten maken. Wil jij ook zulke mooie foto's in de sneeuw? Het kan! Zaterdag in Waarder. Je bent welkom als gezin, samen met je broers en zussen, met je geliefde, met je huisdier, zolang je maar uit één...

Lees meer
Schaduw Silhouet

Schaduw Silhouet

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt...

Lees meer
Gek op jou!

Gek op jou!

Feest aan deze kant van het scherm, maar liefst 37 van de 155 opgeleverde beelden mag ik met jou delen. Mijn grootste blog tot nu toe. Waarom? Om jou een beter beeld te geven van hoe een fotosessie bij Das’ Knuss verloopt. Dank je wel Robin & Patricia dat ik zo’n...

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

7 + 13 =

Pin It on Pinterest