Brediuspark Woerden

december 2021 | gezin

De locatie voor deze zomerse fotoshoot was snel gekozen. Natuurspeeltuin en landgoed Bredius in Woerden. Wendy en Kiki wonen vlak bij het Brediuspark, een prachtig park met veel mooie plekken om foto’s te maken. Bij aankomst werd ik enorm verrast door de nieuwe natuurspeeltuin, wat is foto’s maken in dit park in Woerden een feestje.

Afgelopen zomer mocht ik voor de 3de keer Wendy samen met haar dochter Kiki op de foto zetten. Elke keer weer verbaas ik mij over hun liefde en connectie, je ziet het en je voelt het. Als fotograaf is het een feestje om deze liefde vast te mogen leggen.

We zijn de fotoshoot begonnen in de moestuin en via de bruggetjes en laantjes naar het bloemenveld gegaan, om de shoot af te sluiten in de natuurspeeltuin met heel veel water. Maar spelen in een jurk dat gaat wat lastig, dus eerst omgekleed naar een makkelijk setje. Wat denk jij? Hebben we het droog gehouden?

Wel of niet retoucheren? Muggenbulten en puistjes werk ik bijna altijd netjes weg, maar plaktattoos is een vak apart. Gelukkig gaf Wendy direct al aan dat alles mag blijven zitten, puur natuur dit is wie zij nu is. Heeft jouw zoon of dochter vlak voor fotoshoot tattoos opgeplakt? Met plakband krijg je ze er gemakkelijk af of natuurlijk gewoon laten zitten tijdens de shoot. Wat zou jij kiezen? Laat je het onderaan deze blog weten?

Brediuspark Woerden

december 2021 | gezin

Prachtige fotolocatie in het Groene Hart Natuurspeeltuin Brediuspark Woerden

Wendy aan het woord:
Dit voorjaar weer een fantastische fotoshoot met Dasja gehad. Wat een geluk hadden we met het weer! En wat een heerlijke locatie was het! Het Bredius park in Woerden. Echt vlak bij ons huis.

Jaren geleden stuitte ik in de supermarkt in Waarder per ongeluk op Dasja. Voor het werk was ik in de buurt en deed ik even een snelle boodschap. Als alleenstaande moeder sta je eigenlijk nooit samen met je kind op de foto.

Kiki, mijn dochter, was bijna 2 denk ik. Ik vroeg haar of het ook mogelijk was om samen op foto te gaan. Dasja reageerde gelijk positief en vond dat absoluut geen probleem. Het waren verrassend leuke foto’s. Niet standaard. Ze maakte echt contact met ons. Het voelde super goed en dat bleef hangen. 

Elk jaar in April keek ik of Dasja weer in de supermarkt stond te fotograferen. Ook de tweede keer was het een verrassend leuke fotoshoot van mij en mijn dochter.

Vlak na de eerste fotoshoot werd ik ernstig ziek en enkele jaren daarna opnieuw. Dat maakt je bewust van het feit dat fijne herinneringen vastleggen belangrijk is. Zeker omdat we maar met zijn tweetjes zijn. De realisatie dat je mooie herinneringen moet koesteren kwam nog sterker naar voren.

Nu in 2021 gaat het goed met ons, dus ik dacht: Tijd voor een fotoshoot van ons samen. Ik wilde zo graag onze hechte band vast laten leggen op beeld. Ik hoefde niet lang na te denken bij wie ik dat zou laten doen. Sinds de vorige shoot volgde ik Dasja al op social media, dus dat contact was snel gelegd. We wilden de shoot graag buiten in een ongedwongen sfeer. Nou dat is gelukt. We hebben een heerlijke avond gehad en er zijn weer prachtige foto’s gemaakt.

Bij de shoot zat ook een fotoboek met een mooie omslag naar keuze. Voor mijn moeder heb ik gelijk een boek bijbesteld voor haar verjaardag. Ja Dasja je blijft in ons bestand! Bedankt!

Vlak na de eerste fotoshoot werd ik ernstig ziek en enkele jaren daarna opnieuw. Dat maakt je bewust van het feit dat fijne herinneringen vastleggen belangrijk is. Zeker omdat we maar met zijn tweetjes zijn. De realisatie dat je mooie herinneringen moet koesteren kwam nog sterker naar voren.

Nu in 2021 gaat het goed met ons, dus ik dacht: Tijd voor een fotoshoot van ons samen. Ik wilde zo graag onze hechte band vast laten leggen op beeld. Ik hoefde niet lang na te denken bij wie ik dat zou laten doen. Sinds de vorige shoot volgde ik Dasja al op social media, dus dat contact was snel gelegd. We wilden de shoot graag buiten in een ongedwongen sfeer. Nou dat is gelukt. We hebben een heerlijke avond gehad en er zijn weer prachtige foto’s gemaakt.

Bij de shoot zat ook een fotoboek met een mooie omslag naar keuze. Voor mijn moeder heb ik gelijk een boek bijbesteld voor haar verjaardag. Ja Dasja je blijft in ons bestand! Bedankt!

Ontspannen en liefdevolle fotoshoot van een alleenstaande mama met haar dochter 

De fotoshoot afsluiten in de speeltuin blijft leuk! 

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest