Gezin tussen het groen

maart 2022 | gezin

Op een boeren weggetje tussen al het frisse groen midden in het Groene Hart mocht ik in het voorjaar Corwin en Gerdien met hun kinderen op de foto zetten.

Kleuren en kleding. Uit ervaring weet ik dat het met de kleuren rood, roze en oranje goed mis kan gaan. De kleuren kunnen vloeken en doen op iedere foto zeer aan je ogen. Toen de jongste van het stel zijn jas uit trok kneep ik hem toch wel even, welke richting gaat dit op? Uiteindelijk kon ik gerust ademhalen, wat een prachtige kleuren bij elkaar. Iedereen een andere kleurtint, iedereen hetgeen wat bij hem of haar past maar toch een geheel. Wauw! Goed gedaan Corwin en Gerdien.
Kleding, ik blijf het roepen, is heel erg belangrijk voor de fotoshoot. Kleding kan je foto’s echt maken of kraken juist om die reden help ik je daar heel graag bij. Good vibes only!

Neem gerust een kijkje op mijn Pinterest voor inspiratie of neem contact op met Dasja om te bespreken welke kleuren bij jou en jouw fotolocatie passen.

Gezin tussen het groen

maart 2022 | gezin

Gezinsfotoshoot op een boeren weggetje midden in het Groene Hart

Elke gezinsfotoshoot is anders en juist dat maakt het werk als fotograaf zo bijzonder. De ene keer beginnen we met stoeien of knuffelen en de andere kijkt de kat uit de boom. Stapje voor stapje komen we er altijd, soms met wat meer gas geven in een keer, soms juist met wat meer fluisterwerk. Zo bijzonder!

Corwin en Gerdien aan het woord:
Voor ons 12,5 jarig huwelijksjubileum hebben we een fotoschoot gedaan van ons gezin bij Dasja. Onze jongste had er niet zoveel zin in, maar Dasja trok alles uit de kast om hem aan het lachen te krijgen. En dit is gelukt! Heel de fotoshoot was op een ontspannen manier en daardoor erg leuk om te doen. Naast wat ‘standaard’ posities zijn er ook speelse taferelen bij. Deze mix vinden we tof. We zijn erg blij met het resultaat!

Denk jij er ook aan om een gezins– of familiefotoshoot te laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Dasja om al jouw wensen te bespreken.

Ontspannen en liefdevolle fotoshoot samen met je gezin vlak bij Woerden 

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest