Tussen Waarder en Woerden

september 2022 | gezin

Prachtige fotolocatie tussen Waarder en Woerden, midden in het Groene Hart.

Tijdens het fietsen kijk ik altijd rond op zoek naar bijzondere en sfeervolle locaties voor het maken van een fotoshoot. Mooie bomen laantjes, een toffe brug. Maar vooral lichtval, daar let ik het meest op. Hoe mooi een locatie ook is, wanneer de zon schijnt wil je deze niet vol in je gezicht. Dat is niet fijn voor jou maar ook niet mooi voor op de foto.

Zodra ik door de lichtval wordt gegrepen kijk ik of de omgeving geschikt is. Zijn er weinig, of liever geen, lantarenpalen? Rijden er weinig, of liever geen, auto’s? Deze locatie tussen Woerden en Waarder kwam ik een jaar of twee geleden tegen en ik was meteen verliefd. Prachtig! Jarenlang heb ik langs dit weggetjes gefietst zonder dit weggetje écht te zien, zo bijzonder om alsnog zo’n mooie plek te ontdekken.

Tijdens deze fotoshoot ging het zonnetje al langzaam onder, je ziet het nog net op de achtergrond zo’n hele fijne goud/roze gloed. Ben jij op zoek naar een mooie locatie tussen Waarder en Woerden dan is dit zeker een aanrader. Geniet mee met een selectie van dit liefdevolle maar ook stoere gezin.

Heb jij dat ook wel eens, dat je jaren ergens woont en daarna pas iets bijzonders ontdekt? 

Tussen Waarder en Woerden

september 2022 | gezin

Prachtige fotolocatie in het Groene Hart tussen Waarder en Woerden

Fotoshoot met aandacht voor het hele gezin maar ook elk kind apart.

Samen met je eigen gezin ontspannen en vol plezier op de foto.

Wat leuk dat je deze liefdevolle blog hebt bekeken. Ben jij ook op zoek naar een fotograaf voor jouw gezins- of familiefoto’s dan is het misschien wel leuk om af te sluiten met een stukje over mijzelf.

Mijn naam is Dasja en ik woon met mijn gezin in Waarder. Dat ik graag in de natuur ben, dat zie je zeker terug in mijn foto’s. Met de nabewerking van de foto’s blijf ik altijd zo dicht mogelijk bij de natuurlijke kleuren, maar is jouw neus een beetje rood geworden door de kou of je wangen door de hitte, dan pas ik dat met veel liefde aan.

Fotograferen doe ik spontaan, enthousiast, met oog voor detail en met mijn hart. Terwijl ik kijk naar de omgeving proef ik ook wie jij bent. Ben je stoer en ondeugend of misschien romantisch en knuffel je graag. Vooraf aan jouw fotoshoot kijken we samen welke locatie bij jou past en ook met de kleding help ik je graag. Na de fotoshoot krijg je toegang tot jouw persoonlijke galerij en mag je zelf jouw favoriete foto’s kiezen.

Ben je met een grote familie, dan ben ik iets strenger, anders krijgen we niet het eindresultaat waar jij en ik trots op kunnen zijn. Regelmatig daag ik je uit met een leuke opdracht of grappige vraag, dit alles bij elkaar wordt het een toffe, gezellige en ontspannen fotoshoot met een top eindproduct, jouw foto’s!

Wil je meer weten over de drijvende kracht achter Das’ Knuss? Neem dan gerust contact op. Gezellig!

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest