Dasja, de fotograaf en drijvende kracht achter Das’ Knuss, dat ben ik! Vanuit het mooie Groene Hart, kom ik als portretfotograaf samen met gezinnen, families en ondernemers op veel mooie en bijzondere locaties.

Denk daarbij aan het Monkeybos in Meijendel, de duinen van Soest, het Brediuspark in Woerden en het Maximapark in Vleuten. Hoe mooi deze locaties ook zijn, het draait allemaal om jou, jouw gezin, familie of onderneming!

Een fotosessie, is altijd een belevenis. Vooraf samen de beste locatie kiezen, kijken welke kleding mooi bij elkaar past en hints en tips over de kapper en overige looks. Kleding en kleuren hebben een grote invloed op het eindresultaat en kleuren die vloeken, nee toch?

Onze karakters zie je zo duidelijk terug in de foto’s

Dat ik graag in de natuur ben, dat zie je zeker terug in mijn foto’s. Met de nabewerking van de foto’s blijf ik altijd zo dicht mogelijk bij de natuurlijke kleuren, maar is jouw neus een beetje rood geworden door de kou of je wangen door de hitte, dan tune ik dat met veel plezier een beetje bij.

Fotograferen doe ik spontaan, enthousiast, met oog voor detail en met mijn hart. Terwijl ik kijk naar de omgeving proef ik ook wie jij bent. Ben je stoer en ondeugend of misschien romantisch en knuffel je graag.

Ben je met een grote familie, dan ben ik iets strenger, anders krijgen we niet het eindresultaat waar jij en ik trots op kunnen zijn. Regelmatig daag ik je uit met een leuke opdracht of grappige vraag, dit alles bij elkaar wordt het een toffe, gezellige en ontspannen fotosessie met een top eindproduct, jouw foto’s!

Wil je meer weten over de drijvende kracht achter Das’ Knuss? Neem dan gerust contact op. Gezellig!

Mijn schoonouders waren zichtbaar ontroerd

Wanneer je dit leest is jouw belangrijkste vraag ‘Wie is Dasja’?
Speciaal daarvoor heb ik een klant, die mij voor de fotosessie nog niet ontmoet had, gevraagd een stukje te schrijven over onze ontmoeting en hun fotosessie.

Toen ik een tijdje geleden op internet zat te scrollen bleef mijn blik op een foto hangen. Ik kende de fotograaf niet, maar haar foto’s waren prachtig! Kort daarna heb ik contact met Dasja opgenomen en zo gebeurde het dat we op een zaterdagmiddag op de foto gingen.

We vonden het allemaal best spannend want we kenden Dasja natuurlijk niet. De spanning viel bij de eerste ontmoeting meteen weg. Dasja bleek een superleuke relaxte vrouw te zijn, ze wist goed wat ze deed en voor we het wisten waren de foto’s gemaakt. De kids zeiden nog: nu al klaar?! Poseren is niet hun hobby! Dat ze al een uur op de foto gingen hadden ze niet eens door…

Mijn schoonouders waren zichtbaar ontroerd toen ze het album kregen en de foto hangt op een prachtige plek in de woonkamer!

Dankjewel Dasja, wat een passie en talent heb jij gekregen.
Je hebt onze Tom prachtig verwerkt als schaduw. – Liefs Nathalie

Benieuwd naar de fotosessie achter dit verhaal?

Pin It on Pinterest