Schaduwfoto Josine

februari 2024 | familie, schaduwfoto

Schaduwfoto Josine
Het Maximapark in Vleuten. Ik kom er regelmatig voor het maken van toffe fotoshoots van gezinnen en families. Het is echt een hele mooie locatie. Met name deze laan heeft mijn hart gestolen. Ook in de herfst/winter is het hier heel mooi! Dat kan je zien op deze blog.

Op de aller-aller-aller heetste zaterdagmiddag van 2023 mocht ik deze familie op de foto zetten. Normaal gesproken verplaats ik dan de fotoshoot omdat zo’n hitte voor niemand fijn is. Helaas was verplaatsen geen optie. Gelukkig gaven de bomen een beetje schaduw maar nog was het zweten geblazen, dus rustig aan met veel water, veel pauze en veel geduld.

We hebben voor deze fotolocatie gekozen omdat de familie in deze omgeving is opgegroeid maar ook omdat deze locatie gemakkelijk te bereiken is met de auto en omdat het een vlakke ondergrond is. Een van de familie kon geen lange stukken lopen en ook niet op zand lopen. Dan is deze fotolocatie vlak bij Utrecht echt een goede oplossing.

Geniet je mee met een kleine selectie uit deze warme maar gezellige familiefotoshoot.

Schaduwfoto Josine

februari 2024 | familie, schaduwfoto

Het Maximapark in Vleuten is een echte aanrader voor een fotoshoot met de familie.

Een Schaduwfoto van opa en oma met alle kleinkinderen, hoe kostbaar is dat!

Schaduwfoto Josine
Op de website van Schaduwfoto heb ik ook een blog gemaakt over deze familie met nóg meer foto’s waarop ik Josine mocht tekenen, 5 foto’s in totaal. Ook lees je in deze blog het ontroerende verhaal van dit gezin en hun ervaring met Schaduwfoto.

Klik hier om deze blog te lezen.

Wil jij met de hele familie op de foto maar past deze locatie niet bij jullie. Bekijk dan eens deze familie fotoshoot gemaakt in een oude historische stad vol met leuke en gezellige straatjes.

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest