Werkwijze Ondernemer

Hey hallo, welkom topper!

Wanneer je op deze pagina belandt dan ben je er klaar voor om grote stappen te gaan zetten voor jouw onderneming en ook voor jezelf.

Als het kan, pak je laptop of computer. Daarop kijkt en leest deze pagina nóg fijner. Heb je al een kop koffie of thee gepakt? Nee, doe dat dan eerst! Tot zo…

Stap twee. Neem de tijd, voor jezelf, voor jouw onderneming en voor jouw toekomst. Ondernemen is ontwikkelen, zoeken en groeien. Dit kost tijd, aandacht, liefde en geduld. Soms heel veel geduld.

Wil je samen sparren over hoe we jouw onderneming het beste in beelden kunnen vangen? Neem gerust contact op! 

Werkwijze Ondernemer

Zelfs na jaren merk ik het effect van jouw foto’s op mijn onderneming!

Professionele foto’s zijn de basis voor elke onderneming. Oké als fotograaf kan ik dat makkelijk zeggen. Toch is het zo! 

Met de juiste foto’s zet jij jezelf op de kaart en kan jij het verschil maken voor je onderneming! Jouw foto’s kan je inzetten voor allerlei doeleinden. Denk aan je website of social media. Dan zien de mensen wie het gezicht achter jouw onderneming is. Dat is echt belangrijk! Ben je geen ondernemer maar wel op zoek naar een gaaf portret? Ook dan ben je meer dan welkom.

Vergis je niet in de kracht van een goede foto!

Waar wacht je nog op? Dat weet ik eigenlijk ook niet…

Professionele foto’s zijn de basis voor elke onderneming. Oké als fotograaf kan ik dat makkelijk zeggen. Toch is het zo! 

Met de juiste foto’s zet jij jezelf op de kaart en kan jij het verschil maken voor je onderneming! Jouw foto’s kan je inzetten voor allerlei doeleinden. Denk aan je website of social media. Dan zien de mensen wie het gezicht achter jouw onderneming is. Dat is echt belangrijk! Geen ondernemer maar wel op zoek naar een gaaf portret? Ook dan ben je meer dan welkom.

Vergis je niet in de kracht van een goede foto!

Waar wacht je nog op? Dat weet ik eigenlijk ook niet…

Speciaal voor jou heb ik twee pakketten samengesteld. Een soort instappakket Das leuk voor als je nog niet precies weet wat je wilt, je pas net begint, met een krap budget moet werken óf wanneer je een nieuw product wilt toevoegen aan je webshop en dit echt goed wilt introduceren. Bij dit laatste is het ook mogelijk om het product op te sturen, neem contact op voor meer informatie.

Wil je de wereld in met een klapper? Wil je confetti, champagne en slingers*? Kies dan voor Das nog leuker in dit pakket ontbreekt het je aan niets. Vooraf uitgebreid telefonisch sparren, hulp bij het kiezen van je kleding, samen een locatie uitkiezen en nog heel veel meer leuks!!
*Spreekwoordelijk gezien! 

Door jou durf ik uit te stappen in mijn dromen.

Das leuk

Korte intake per email
Fotoshoot ca 20 minuten
Buiten op locatie in Waarder
Onder schooltijden 

3 digitale bestanden in hoge resolutie
Direct kiezen bij Das’ Knuss thuis

Wat je nog meer krijgt bij deze toffe fotosessie, dat lees je hieronder!

€ 65

Das nog leuker

Uitgebreide telefonische intake
Fotoshoot ca 60 tot 90 minuten
Op locatie naar keuze
Ook mogelijk op zaterdag

10 digitale bestanden in hoge resolutie
Rustig thuis kiezen vanuit je online galerij

Wat je nog meer krijgt bij deze toffe fotosessie, dat lees je hieronder!

€ 265

Nog meer leuks

Extra digitale bestanden bijkopen
5 voor € 65
daarna € 12,50 per stuk

Alle digitale bestanden in hoge resolutie op USB € 185

Goed om te weten: Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief 21% BTW en reiskosten a € 0,35 per km vanaf Waarder.

Das nog leuker

Persoonlijke begeleiding van de start tot het einde. Telefonisch nemen we uitgebreid de tijd om je doelen en dromen te bespreken. Denk hierbij aan het kiezen van de juiste locatie* en kleding. Maar ook aan de sfeer die je wilt uitstralen en opbouw van jouw website. 

Deze fotosessie mag je indelen zoals bij jouw onderneming** past. Mooie portretten van jou alleen, sfeerbeelden van jouw werkomgeving, terwijl je aan het werk bent. Ook is het mogelijk om een of meerdere mensen uit te nodigen als figurant.

Tussendoor is er ook ruimte om te sparren over jouw onderneming. Waar word jij gelukkig van? Wat zou je anders willen? Heb je vragen, stel ze gerust! Wanneer ik merk dat je vastloopt met een bepaalde richting dan laat ik je nooit spartelen maar moedig ik je aan om er dieper over na te denken.

Na de fotosessie worden alle foto’s zorgvuldig door mij uitgezocht en nabewerkt. Hierna ontvang je een code naar jouw online galerij waar je ze zelf rustig thuis mag bekijken en selecteren, hiervoor heb je 2 maanden de tijd.

De door jou gekozen foto’s krijgen nog een extra nabewerking. Denk aan het weghalen van storende elementen op de achtergrond.
*Vanwege covid-19 werk ik zo veel mogelijk buiten of op een goed ventilerende binnenlocatie.

Das leuk

Met deze fotosessie kan je meerdere kanten op, denk aan drie mooie portretten van jou alleen. Dichtbij én verder weg. Maar denk ook aan productfotografie of een combinatie van deze twee.

Direct na de fotosessie kom je bij mij thuis de foto’s bekijken en mag je zelf kiezen welke drie je in hoge resolutie wilt ontvangen.  Alle drie de foto’s krijgen het speciale Das’ Knuss sausje voor wat betreft de nabewerking, fris, licht maar toch trouw aan de natuur en jouw huidskleur. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.
Of weet je het al zeker? Yes dit klinkt tof! 

Das leuk

Met deze fotosessie kan je meerdere kanten op, denk aan drie mooie portretten van jou alleen. Dichtbij én verder weg. Maar denk ook aan productfotografie of een combinatie van deze twee.

Direct na de fotosessie kom je bij mij thuis de foto’s bekijken en mag je zelf kiezen welke drie je in hoge resolutie wilt ontvangen.  Alle drie de foto’s krijgen het speciale Das’ Knuss sausje wat betreft de nabewerking, fris, licht maar toch trouw aan de natuur en jouw huidskleur. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.
Of weet je het al zeker? Yes dit klinkt tof!

Aan het woord

Gisteren weer foto’s van Dasja ontvangen. En zoals de vorige keer overtreffen ze weer mijn verwachtingen!

Dasja weet je door haar spontane en professionele houding te laten ontspannen en maakt dan precies die foto’s waar je blij van wordt. Zowel voor zakelijk als privé gebruik. Ze is rustig, professioneel en weet wat ze doet. En het eindresultaat is iedere keer weer prachtig.

Dank je wel Dasja, tot de volgende keer.
Jacoline van Rijn

Kijk hoe mooi de foto’s tot zijn recht komen op haar LinkedIn
Side note: Ben je geen ondernemer maar wel op zoek naar een gaaf portret? Ook dan ben je meer dan welkom.

Toen ik contact kreeg met Dasja, was ik in een zoektocht naar mezelf. Voor de camera staan vond ik oprecht spannend, maar na wat sparren met Dasja werd ik steeds zelfverzekerder.

Tijdens de shoot gaf Dasja me een enorme boost. Ze zorgde ervoor dat ik er plezier in kreeg. Toen de resultaten er waren kon ik mijn ogen even niet geloven.

Dasja is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben en wat ik doe. Ze heeft me het duwtje in de rug gegeven wat ik nodig had. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat een fotoshoot zoveel positiefs kon brengen. Liefs Elsbeth Nap

Elsbeth kan prachtig handletteren. Klik hier voor haar werk!

Pin It on Pinterest