Werkwijze Schaduwfoto

Das’ Knuss maakt elke Schaduw helemaal vanuit het niets, 100% op maat, handwerk in zijn puurste vorm. Een Schaduw kan gemaakt worden in elke leeftijd, van een jong speels kindje tot je opa op leeftijd. Alle wensen worden besproken en elk detail komt aan bod. Van de krullen van je man tot jouw lange benen.

Ook wanneer jouw zoon of dochter stil is geboren is het mogelijk om een Schaduw te laten maken. Jullie eigen uiterlijk, houding en karakter is voor mij al meer dan voldoende om een Schaduw op maat te kunnen maken.

Vooraf bespreken we je wensen en ideeën en gaan we samen op zoek naar een locatie die bij jou past. Uiteraard geef ik je daarbij ook passend kledingadvies. Na de fotoshoot ga ik aan de slag met je foto’s en bewerk ik ze stuk voor stuk op kleur en contrast. Het portfolio Schaduwfoto staat vol met prachtige voorbeelden. Na de fotoshoot bespreken we welke foto het meest geschikt is voor de Schaduw.

Ja, dit wil ik! En nu? Neem als eerste contact op met Dasja. Tijdens een ontspannen telefoongesprek leren we elkaar kennen, leer ik jouw wensen en ideeën beter kennen en jij Das’ Knuss. Tijdens dit telefoongesprek leg ik je ook uit hoe eventuele verder stappen genomen kunnen worden, met als einddoel een prachtige Schaduwfoto waarbij de lege plek op jouw gezins- of familiefoto gevuld is.

 Wil je meer informatie over de prijzen voor het laten maken van een persoonlijke Schaduw op maat? Klik hier! 

Werkwijze Schaduwfoto

Pin It on Pinterest