Familieportret

september 2020 | familie, gezin

Het weer in Nederland is onvoorspelbaar, dat weten we allemaal!

Maar deze dag spande wel de kroon, regen, droog, regen, nog meer regen, onweer, minder regen, nog iets minder regen en toen leek het toch droog te worden… Astrid en ik besloten het er op te gokken, iedereen was al helemaal netjes aangekleed en had er heel veel zin in! Anders konden we altijd naar de back-up locatie.

Bij de Soesterduinen aangekomen was het toch nog wel spannend, het ging weer regenen, maar na 10 minuten wachten werd ons geduld beloond en werd het droog. Sterker nog… De zon ging schijnen! Wauw… Zon!

 
Familie’s fotograferen is echt heel leuk, de dynamiek, de chaos en de liefde. Dank je wel Reyer en Astrid dat ik jullie als familie op de foto mocht zetten en supergaaf dat ik een selectie uit jullie prachtige fotosessie mag delen.
 
Geniet mee met een kleine greep uit deze prachtige familiefotosessie.
 
Lieve groet, Dasja

Familieportret

september 2020 | familie, gezin

Producten

Producten

Voor Das’ Knuss Fotografie heb ik unieke handgemaakte producten geselecteerd die perfect aansluiten op mijn stijl van fotograferen. Van kleine afdrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit tot grote canvasdoeken met een diversiteit aan houten lijsten. Stuk voor stuk...

Lees meer
Feestje voor mijn lens

Feestje voor mijn lens

Wat heb ik er naar uitgekeken om ze opnieuw op de foto te mogen zetten! Roy en Wendy samen met hun kids. Dit was de 4de keer dat ze voor mijn lens stonden en opnieuw was het een feestje. Zoveel liefde en gezelligheid. Krasjes en Schrammetjes.De kids hadden tijdens de...

Lees meer
Studio Urf & Ogel

Studio Urf & Ogel

Als ik een ondernemer fotografeer dan is het kiezen van de juiste locatie erg belangrijk. Kleding trouwens ook maar later meer daarover. Eerst bekijk ik je website en daarna je social's. Is jouw huisstijl heel stoer dan kiezen we voor een stoere wat industriële...

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest