Cadeaupakket

februari 2019 | leuke dingen

Cadeau’s geven is heel leuk maar een cadeau bedenken is stiekem erg lastig. Wat geef je iemand die alles al heeft? Aftershave of een set met biertjes waarvan hij al genoeg heeft. Oorbellen en bloemen, die krijgt zij elk jaar al. Laat mij je helpen!

Geef een fotoshoot, een gegarandeerd succes!
Verras je ouders, geliefde of vriendinnen met een toffe fotoshoot. De fotoshoot zelf is al een feestje, het bekijken van de foto’s is ook een avond genieten waard en het eindresultaat, welke straks aan de muur hangt, is elke dag een cadeau om van te genieten.

Een cadeaupakket bij Das’ Knuss bestaat uit een prachtige linnen tas, een unieke ansichtkaart waarop je zelf iets moois mag schrijven, een hartjeshanger, een potlood en visitekaartjes. Maak dit cadeau helemaal persoonlijk met een lekkere fles wijn, nootjes en een mooie tekening van de (klein)kinderen.

Voor dit prachtige cadeaupakket worden geen extra kosten in rekening gebracht. Neem contact op voor meer informatie.

Cadeaupakket

februari 2019 | leuke dingen

Een schaduwfoto is een van de mooiste cadeaus om te geven én te krijgen. 

Naast dat een Schaduwfoto heel mooi en bijzonder is, is het laten maken van een Schaduwfoto ook heel emotioneel en intens. Wanneer je iemand een schaduwfoto cadeau wilt geven,  plan het aanbieden van dit cadeau dan op een persoonlijk en rustig moment. Geef dit bijzondere cadeau in eerste instantie in de vorm van een bos bloemen of chocolade. Bekijk samen rustig mijn website of flyer en zet jouw cadeau pas na groen licht van de ontvanger om in een te verzilveren fotoshoot met schaduw.

Een Schaduwfoto als verrassing geven, hoe lief bedoeld, is niet mijn advies.

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest