Gek op jou!

oktober 2020 | gezin

Feest aan deze kant van het scherm, maar liefst 37 van de 155 opgeleverde beelden mag ik met jou delen. Mijn grootste blog tot nu toe. Waarom? Om jou een beter beeld te geven van hoe een fotosessie bij Das’ Knuss verloopt. Dank je wel Robin & Patricia dat ik zo’n grote selectie mag delen uit jullie fotosessie.

Locatie fotosessie: Soestduinen te Soest
Type fotosessie: Gezinsfotoshoot in combinatie met een Personal Branding Shoot, in het Nederlands een fotosessie voor ondernemers.

Als fotograaf zie je veel mooie plekken in Nederland. Ik concentreer mij vooral op West- en Midden-Nederland, van Rotterdam tot Amersfoort en van Gouda tot Utrecht. Soms kom ik zelfs in de omgeving van Nunspeet als ik daar het weekend verblijf. Elke keer verbaast het mij weer hoe ver mensen bereid zijn om te rijden om bij mij op de foto te komen, zo bijzonder! Dit prachtige gezin kwam helemaal uit Noord-Holland wat inhoud dat ze bijna 1.5uur moesten rijden. Zo dankbaar!

Gek op jou!

oktober 2020 | gezin

De dag van de fotosessie…

Het weer in Nederland is onvoorspelbaar, dat weten we allemaal! Maar de maanden september en oktober maken er echt een potje van, regen, droog, regen droog. Er is geen pijl op te trekken.
Gelukkig hebben we altijd een plan B, een mooie overdekte locatie in de omgeving of verplaatsen naar een andere datum. Maar plan A volgen is altijd het fijnste.

De fotosessie stond gepland voor het einde van de middag, maar dat zag er erg nat uit. Gelukkig bleef het eerste deel van de middag droog, hops iedereen snel in de kleren en de auto in. Droog tijdens de fotosessie en op de terugweg naar huis heel veel regen. Wat een mazzel hadden wij!

De dag van de fotosessie…

Het weer in Nederland is onvoorspelbaar, dat weten we allemaal! Maar de maanden september en oktober maken er echt een potje van, regen, droog, regen droog. Er is geen pijl op te trekken. Gelukkig hebben we altijd een plan B, een mooie overdekte locatie in de omgeving of verplaatsen naar een andere datum. Maar plan A volgen is altijd het fijnste.

De fotosessie stond gepland voor het einde van de middag, maar dat zag er erg nat uit. Gelukkig bleef het eerste deel van de middag droog, hops iedereen snel in de kleren en de auto in. Droog tijdens de fotosessie en op de terugweg naar huis heel veel regen. Wat een mazzel hadden wij!

Over mazzel gesproken…
Wat een leuke kleding!! Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik gek op okergeel, donkergeel, oranjegeel, bruingeel… Stippen, strepen, vlekken en bloemen. Het maakt mij eigenlijk niet zo veel uit, als het maar op geel lijkt. Zodra iemand uit de auto stapt en ik zie geel, kan je mij opvegen. Afijn terug naar de fotosessie!

We zijn de fotosessie begonnen met een paar leuke spelletjes, een stukje rennen (Bailey de hond rende ook lekker mee!) en een paar grappige opdrachten waarbij je niet zo veel hoeft na te denken. Het moment dat jullie even vergeten dat jullie op de foto gaan is voor mij het allermooiste moment, dan is het tijd om te gaan knuffelen, een paar fluister- en woordspelletjes en hier en daar een kusje stelen… 

Ik hoop dat jij aan het einde van de blog, net als ik, een grote glimlach op je gezicht hebt staan! Dat je de liefde hebt gevoeld. Laat je het mij onderaan de blog als reactie weten?
Heel veel kijkplezier!

Elke fotosessie is anders.
Maar elke fotosessie is een feestje!
Zin om samen een feestje te vieren?
Ja, ik heb zin in een feestje!!

Lieve groet, Dasja

Ik hoop dat jij aan het einde van de blog, net als ik, een grote glimlach op je gezicht hebt staan! Dat je de liefde hebt gevoeld. Laat je het mij onderaan de blog als reactie weten?
Heel veel kijkplezier!

Elke fotosessie is anders.
Maar elke fotosessie is een feestje!
Zin om samen een feestje te vieren?
Ja, ik heb zin in een feestje!!

Lieve groet, Dasja

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest