Ons Gezin

juni 2020 | gezin

Op de foto gaan bij Das’ Knuss is een feestje! Daar kan ik een hele lange blog over schrijven. Het je laten zien, is natuurlijk veel leuker!

Geniet je mee met het feestje van Jaap en Hilde en hun twee prachtige kinderen.

Wil jij ook zo’n prachtige fotosessie laten maken?
Neem gerust (vrijblijvend!) contact op met Dasja.

Lieve groet, Dasja

Locatie fotosessie: Waarder

Ons Gezin

juni 2020 | gezin

Schaduw Silhouet

Schaduw Silhouet

Nieuwe ideeën. Soms komen er veel tegelijk, soms is het even stil in mijn bovenkamer. Soms zit een idee al zo lang in mijn hoofd dat het zowat barst, zo graag wil het eruit! Ik wil het dan delen met iemand, deze liefde, deze creativiteit doorgeven, maar wachten duurt...

Lees meer
Gek op jou!

Gek op jou!

Feest aan deze kant van het scherm, maar liefst 37 van de 155 opgeleverde beelden mag ik met jou delen. Mijn grootste blog tot nu toe. Waarom? Om jou een beter beeld te geven van hoe een fotosessie bij Das’ Knuss verloopt. Dank je wel Robin & Patricia dat ik zo’n...

Lees meer
Familieportret

Familieportret

Het weer in Nederland is onvoorspelbaar, dat weten we allemaal! Maar deze dag spande wel de kroon, regen, droog, regen, nog meer regen, onweer, minder regen, nog iets minder regen en toen leek het toch droog te worden... Astrid en ik besloten het er op te gokken,...

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

12 + 14 =

Pin It on Pinterest