Feestje voor mijn lens

juni 2021 | gezin

Wat heb ik er naar uitgekeken om ze opnieuw op de foto te mogen zetten! Roy en Wendy samen met hun kids. Dit was de 4de keer dat ze voor mijn lens stonden en opnieuw was het een feestje. Zoveel liefde en gezelligheid.

Krasjes en Schrammetjes.
De kids hadden tijdens de fotoshoot een aantal krasjes en schrammetjes. Roy en Wendy hebben er voor gekozen deze te laten zitten op het eindresultaat. Heerlijk naturel, precies zoals ze nu zijn. Waar zou jij voor kiezen? Laten zitten of wegpoetsen?

Nog een leuk feitje. Mijn allereerst geschreven blog is die van Tess haar cakesmash. Maar, voordat je daar heen gaat! Geniet mee met een kleine greep uit deze liefdevolle fotoshoot.

Wil jij ook met jouw gezin op de foto?
Neem dan vrijblijvend contact op met Dasja.

Feestje voor mijn lens

juni 2021 | gezin

Pin It on Pinterest