Feestje voor mijn lens

juni 2021 | gezin

Wat heb ik er naar uitgekeken om ze opnieuw op de foto te mogen zetten! Roy en Wendy samen met hun kids. Dit was de 4de keer dat ze voor mijn lens stonden en opnieuw was het een feestje. Zoveel liefde en gezelligheid.

Krasjes en Schrammetjes.
De kids hadden tijdens de fotoshoot een aantal krasjes en schrammetjes. Roy en Wendy hebben er voor gekozen deze te laten zitten op het eindresultaat. Heerlijk naturel, precies zoals ze nu zijn. Waar zou jij voor kiezen? Laten zitten of wegpoetsen?

Nog een leuk feitje. Mijn allereerst geschreven blog is die van Tess haar cakesmash. Maar, voordat je daar heen gaat! Geniet mee met een kleine greep uit deze liefdevolle fotoshoot.

Wil jij ook met jouw gezin op de foto?
Neem dan vrijblijvend contact op met Dasja.

Feestje voor mijn lens

juni 2021 | gezin

Producten

Producten

Voor Das’ Knuss Fotografie heb ik unieke handgemaakte producten geselecteerd die perfect aansluiten op mijn stijl van fotograferen. Van kleine afdrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit tot grote canvasdoeken met een diversiteit aan houten lijsten. Stuk voor stuk...

Lees meer
Studio Urf & Ogel

Studio Urf & Ogel

Als ik een ondernemer fotografeer dan is het kiezen van de juiste locatie erg belangrijk. Kleding trouwens ook maar later meer daarover. Eerst bekijk ik je website en daarna je social's. Is jouw huisstijl heel stoer dan kiezen we voor een stoere wat industriële...

Lees meer
Fotoblog Waarder

Fotoblog Waarder

Al fietsend kijk ik altijd rond op zoek naar bijzondere en sfeervolle locaties om de mooiste fotoshoots in beeld te brengen.Zodra ik door de lichtval wordt gegrepen kijk ik of de omgeving geschikt is. Zijn er weinig, of liever geen, lantarenpalen? Rijden er weinig, of...

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest