Schaduwvlinder

mei 2022 | familie, schaduwfoto

De Soesterduinen in het najaar op het zand en tussen de bloeiende heide, een prachtige combinatie! Deze keer een familie fotoshoot met een bijzonder verzoek. De foto’s compleet maken met Schaduwvlinder als symbool voor hun overleden zoon.

Hier lees je hun ontroerende verhaal.

Speciaal voor het toevoegen van een Schaduwvlinder op de familie- en gezinsfoto’s heb ik nog meer beelden mogen maken van de gezinnen apart en de kinderen samen. En uiteraard ook een van mijn favoriete foto’s van opa en oma met de kleinkinderen. In deze blog een kleine greep uit hun liefdevolle en ontspannen familie fotosessie gemaakt in augustus op de Soesterduinen.

Nadat de foto’s klaar waren kreeg deze familie toegang tot hun eigen fotogalerij en mochten ze kiezen welke foto’s ze met een vlinder compleet wilden laten maken. Voor het plaatsen van vlinders worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Vanuit Schaduwfoto hoor ik veel verhalen, elk verhaal kent verdriet met leegte en gemis als rode draad. Elk verhaal is verbonden aan een andere wens, een complete Schaduw of een schaduwvlinder.

De vlinder is bijvoorbeeld geschikt om in te zetten wanneer je jouw kindje heel vroeg bent verloren en je niet weet of het een jongetje of een meisje was geworden. Of wanneer een vlinder beter bij je past, zoals bij deze familie. Of wanneer een complete Schaduw (voor nu) te emotioneel of te confronterend is. Luister hierin echt naar je eigen gevoel.

Vind je het fijn om jouw wensen of vragen met mij te delen? Dat mag! Vul je gegevens bovenaan deze pagina in en ik neem binnen 4 dagen contact met je op.

Geniet mee met een kleine greep uit deze familie fotosessie op de Soesterduinen. Liefdevolle groet, Dasja

Zin om na deze blog nog een blog te lezen en bekijken? Familiefotoshoot op de Soesterduinen in november

Schaduwvlinder

mei 2022 | familie, schaduwfoto

Door de Schaduwvlinder voelt onze familiefoto nu compleet

Tijdens de fotoshoot was het erg gezellig en ontspannen!

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest