Zakelijk en benaderbaar

juli 2022 | ondernemer

Tijdens ons eerste gesprek werd meteen duidelijk, dit is een match.

Soms voel je het, dit klopt! Tijdens het eerste telefoongesprek met Demi van de Bankzitters had ik dit. Ze gaf aan op zoek te zijn naar een professionele maar persoonlijke fotograaf voor het laten maken van portretten bij hun op kantoor voor een team van tien jonge en enthousiaste mensen.

Demi had een duidelijke visie voor de fotoshoot. Niet alleen professionele portretfoto’s maar foto’s met veel plezier, ontspanning en persoonlijkheid, jezelf kunnen zijn. Aandacht per persoon maar geen ingewikkelde opstelling met flitsers of ongemakkelijke houdingen. Benaderbaar was een woord wat ze noemde en bij mij bleef hangen, de persoon op de foto moet benaderbaar zijn. Helemaal mee eens! Het was voor beide direct duidelijk dat de visie voor deze fotoshoot en mijn werkwijze een echte match is. 

Aangekomen bij het kantoor van de Bankzitters had ik echt even nodig om alles in me op te nemen. Als Das’ Knuss Fotografie een kantoor zou hebben, dan zou het er precies zo uitzien! Niet alleen veel okergeel, groen en grijs. Ook aangekleed met mooie details als planten, kussens en toffe lampen. 

Bedankt Demi en bedankt team Bankzitters voor jullie vertrouwen, gezelligheid en de keuze voor Das’ Knuss Fotografie. Groetjes Dasja

Zakelijk en benaderbaar

juli 2022 | ondernemer

Tijdens ons eerste gesprek werd meteen duidelijk dit is een match.

Een zakelijke fotoshoot, met een persoonlijk en ontspannen gevoel.

Dasja weet je door haar spontane en professionele houding te laten ontspannen.

Voel jij je aangesproken door mijn persoonlijke werkwijze en de ontspannen foto’s? Ben jij hier ook naar op zoek? Dan ben jij met jouw bedrijf of team meer dan welkom!

Professionele foto’s zijn de basis voor elk bedrijf. Oké, als fotograaf kan ik dat makkelijk zeggen. Toch is het zo!  Met de juiste foto’s zet jij jezelf of jouw team op de kaart. De gemaakte foto’s mag je naar eigen inzicht gebruiken voor je website en social media.

Persoonlijk, ontspannen, met oog voor detail en eigenlijk altijd met een glimlach, dit mag je verwachten van een fotoshoot bij Das’ Knuss. Waar wacht je nog op? Zet die stap en laat jouw bedrijf stralen als nooit tevoren. >>> Neem vrijblijvend contact op!

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest