Fotoshoot Schipluiden

augustus 2022 | leuke dingen

Toen zaten we spontaan in de auto richting Schipluiden!

Eind vorig jaar kocht ik een nieuwe lens. Uit enthousiasme plaatste ik een oproep op mijn social media. “Wie gaat er met mij mee op stap om mijn nieuwe lens te testen?” Even enthousiast reageerde Maaike en nog geen 24 uur later zaten we samen in de auto richting Schipluiden. Geweldig hoe zoiets spontaan kan ontstaan.

Waarom Schipluiden? Hier staat een prachtige oude trambrug en ik was heel benieuwd of deze ook zou kunnen dienen als overdekte locatie. Dit laatst viel een beetje tegen.  Als het regent sijpelt er water via de brug naar beneden. Maar, een echte bijzondere locatie! De brug zelf is fantastisch en ook rondom de brug is het erg mooi met veel groen, natuur en mooie oude huizen.

Woon je in de buurt van Schipluiden, Den Haag, Rotterdam of Delft dan mag je mij zeker benaderen voor een fotoshoot op en rondom deze bijzondere brug.

Heb je een vraag, neem gerust contact op.
Warme groet, Dasja

Fotoshoot Schipluiden

augustus 2022 | leuke dingen

Kleding en locatie zijn heel belangrijk, hier help ik je graag bij! 

Portret fotoshoot op oude Trambrug in Schipluiden

Deze locatie in Schipluiden is door mij afgekeurd als overdekte locatie. Maar niet getreurd, er zijn nog veel meer mooie overdekte locaties. Wanneer het stormt of regent op de door jou gekozen datum mag je kiezen uit twee opties of de fotoshoot verplaatsen naar een overdekte locatie of samen een nieuwe datum prikken.

Een kleine selectie van de door mij goedgekeurde overdekte locaties heb verwerkt in een blog, bij het boeken van een shoot deel ik er nog een aantal. Zelf een overdekte locatie aandragen mag ook, denk aan een fabriek of bijvoorbeeld een kas!

Klik hier voor de vijf blogs met meer informatie en inspiratie voor een overdekte locatie.

Foto rechts/onder een overdekte locatie in de buurt van Utrecht. 

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest