Emily’s Hairdesign

februari 2023 | ondernemer

Professionele foto’s zijn de basis voor elke onderneming.
Oké, als fotograaf kan ik dat makkelijk zeggen. Toch is het zo!
Persoonlijk, ontspannen, met oog voor detail en eigenlijk altijd met een glimlach, dit mag je verwachten van een fotoshoot bij Das’ Knuss. Waar wacht je nog op? Zet die stap en laat jouw onderneming stralen als nooit tevoren.

Speciaal voor jou heb ik twee pakketten samengesteld. Een soort instap pakket Das leuk. Geschikt als startende ondernemer maar ook voor het laten maken van een LinkedIn profielfoto. Wil je jouw onderneming naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor Das nog leuker. In dit pakket ontbreekt het je aan niets.

Emily van Emily’s HAIRdesign koos als startende ondernemer voor Das leuk en dat was ook echt leuk! Zoals vele vindt Emily op de foto gaan spannend en ongemakkelijk. Nergens voor nodig het is echt leuk! Twijfel je nog? Lees dan zeker hieronder Emily haar mening en ervaring bij Das’ Knuss Fotografie. 

Emily’s Hairdesign

februari 2023 | ondernemer

Hoe dichterbij ik naar de fotolocatie reed hoe zenuwachtiger ik werd.

In het voorjaar van 2021 schreef ik, Emily, mij in als thuiskapster.  Emily’s HAIRdesign was hiermee geboren, thuiskapster voor Zegveld en de omgeving. Maar hoe laat je jezelf zien aan de buitenwereld?

Toen zag ik op de Facebook pagina van Das’ Knuss informatie voorbij komen over de mogelijkheid om een korte fotoshoot te boeken. Omdat ik net met mijn bedrijf was gestart kwam dit bericht als geroepen.

Een mooie duidelijke foto voor mijn klanten en toekomstige klanten. Gewoon zoals ik ben met een mooie achtergrond. Ik had deze achtergrond in het mooie Waarder al vaker gezien bij Das’ Knuss op de site. Juist deze landelijke omgeving vind ik goed bij mij passen aangezien ik zelf ook uit een mooi plattelands dorpje kom.

Toch was ik erg onzeker of het wel zou lukken. Voor mij waren de foto’s heel belangrijk en dat maakte me nog meer onzeker, hoe moet je poseren voor de foto? Hoe moet ik kijken en wat straal ik uit? Uiteindelijk dacht ik, we zien het wel. Dasja is tenslotte een oud klasgenootje van me waar ik het altijd goed mee kon vinden en haar vertrouw ik volledig!

Hoe dichterbij ik naar de fotolocatie reed hoe zenuwachtiger ik werd. Ik moest eventjes wachten tot het gezin voor mij klaar was en dat gaf mij de gelegenheid om rustig mijn kappersspullen te verzamelen, deze spullen wilde ik er graag bij hebben op de foto.

Ik was sceptisch of ik er wel echt leuk op kon staan, maar… You did it!

Toen Dasja riep dat ik aan de beurt was zag ik haar lieve glimlach en voelde direct de gezelligheid die we ooit hadden. Het vertrouwde! Ik voelde me gelijk vrolijk en dat heeft de nodige glimlach op de foto gegeven. Wat een heerlijk lief warm mens ben je Dasja… Je straalt dit uit en draag je over.

De foto’s zijn echt prachtig geworden. Dit is wie ik ben, dit is hoe ik over wil komen en gezien wil worden. Als een gezellige, open en vrolijke kapster die je graag bij jou thuis uitnodigt.

Ik was sceptisch of ik er wel echt leuk op kon staan, maar Das. You did it!!! Wat een topper ben je! Ik raad je aan bij iedereen die een fotoshoot zou willen! Liefs, Emily

Toen Dasja riep dat ik aan de beurt was zag ik haar lieve glimlach en voelde direct de gezelligheid die we ooit hadden. Het vertrouwde! Ik voelde me gelijk vrolijk en dat heeft de nodige glimlach op de foto gegeven. Wat een heerlijk lief warm mens ben je Dasja… Je straalt dit uit en draag je over.

De foto’s zijn echt prachtig geworden. Dit is wie ik ben, dit is hoe ik over wil komen en gezien wil worden. Als een gezellige, open en vrolijke kapster die je graag bij jou thuis uitnodigt.

Ik was sceptisch of ik er wel echt leuk op kon staan, maar Das. You did it!!! Wat een topper ben je! Ik raad je aan bij iedereen die een fotoshoot zou willen! Liefs, Emily

Wauw, de foto’s zijn echt prachtig geworden, dit is wie ik ben!

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest