Fotograaf Waarder

mei 2023 | gezin

De locatie voor deze herfst fotoshoot was snel gekozen,  Waarder. Ik, Dasja de fotograaf van Das’ Knuss woon in Waarder en ik loop  graag tussen de mooie wilgenlaantjes en de mooie open natuur in de omgeving. Maar als ik een fotoshoot mag maken van een gezin of familie dan spring ik echt een gat in de lucht. Hoe mooi is het als je fietsend naar een fotosessie mag gaan. Het blijft bijzonder!

Deze foto’s zijn gemaakt in het najaar vlak voor de herfst en dat zie je! De bomen hebben al wat ouder blad waar het frisse groen vanaf is. De kleuren worden matter en persoonlijk vind ik dat ook erg mooi. Waar je in het voorjaar het frisse groen heel mooi kunt combineren met heldere en soms fellere kleur kleding leent de herfst zich meer voor stoerdere en wat donkerdere kleding en dat heeft dit gezin perfect gedaan.

Wil jij rond de herfst op de foto? Wacht dan niet te lang want de zaterdagen zijn populair. Heb jij oudere kinderen dan ben je net als dit gezin door de weeks aan het begin van de avond ook meer dan welkom én ook dan is het licht is in de avond fantastisch mooi.

Heb jij vragen over een fotoshoot met jouw familie of gezin? Wil je samen nadenken welke fotolocatie bij jou past? Neem gerust contact op met Dasja voor het stellen van al jouw vragen.

Zin in nog een blog? Bekijk dan deze fotoshoot gemaakt in het Brediuspark in Woerden ook heel dichtbij Waarder.

Fotograaf Waarder

mei 2023 | gezin

Ontspannen foto’s samen met je gezin midden in het groen, dat kan in Waarder.

Deze fotolocatie in de buurt van Waarder is ook erg mooi!
De Reeuwijkse Plassen, vlak bij de A12 en de N11.

Sinds de komst van Landal GreenParks (op loopafstand van de Reeuwijkse Plassen) worden de Plassen een stuk beter onderhouden. Jaren geleden kwam ik er graag voor het maken van fotoshoot’s maar sinds 2022 is het er weer mooi en schoon. Open water met zand en een toffe steiger over het water, echt een hele fijne fotolocatie.

In de ochtend zijn de Reeuwijkse Plassen het mooist omdat de zon dan boven het water staat. Zeker in het voor- en najaar is het een mooie locatie omdat het er dan heel rustig is.

Op mijn social media vind je meer foto’s gemaakt op deze locatie.

Pin It on Pinterest