Reeuwijkse Plassen

september 2023 | gezin, schaduwfoto

De Reeuwijkse Plassen, sinds vorig jaar kom ik geregeld weer op deze prachtige mooie locatie voor het maken van fotoshoots met natuurlijk licht. De Reeuwijkse plassen is nog geen 10 minuten rijden vanaf mijn huis en om jou te stimuleren deze locatie te kiezen reken ik heel 2023 geen reiskosten voor deze locatie. Tot nu toe zijn jullie erg enthousiast dus overweeg ik dit aanbod ook in 2024 te verlengen.

De Reeuwijkse Plassen is een natuurgebied in Zuid-Holland vlakbij de A12 en de N11 waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanuit Den Haag, Rotterdam, Leiden en ook vanuit Utrecht. Heel geschikt voor als je met je hele familie of gezin op de foto wilt.

Waarom kiezen voor Reeuwijkse Hout als fotolocatie? Er is veel variatie zoals water en zand, ook zijn er twee mooie steigers over het water. Door de weerkaatsing van het water krijgen jouw foto’s een extra dimensie. Ook is er een mooi groot bos.

Welk jaargetijde is het meest geschikt bij de Reeuwijkse Plassen? Alle jaargetijden zijn mooi maar in de zomer kan het hier best druk zijn. Liever toch in de zomer op de foto? Kies dan voor vroeg in de ochtend of laat in de avond. Zo heb ik zelfs een keer foto’s gemaakt om 07:30 uur in de ochtend zodat de kinderen na de fotoshoot naar hun voetbalwedstrijd konden. Zo vroeg in de ochtend is het licht hier echt prachtig.

Speciaal voor Schaduwfoto heb ik ook een blog gemaakt over deze mooie en aantrekkelijke locatie met andere bijzondere maar ook ontroerende voorbeelden. Kom je hier ook een kijkje nemen?

Heb je vragen over het laten maken van een fotoshoot bij de Reeuwijkse Plassen of een andere mooie locatie, denk aan het Brediuspark in Woerden. Neem gerust contact op met Dasja.

Warme groet, Dasja

Reeuwijkse Plassen

september 2023 | gezin, schaduwfoto

Laat je inspireren voor jou eigen fotoshoot met je gezin, familie of als ondernemer.

Deze fotolocatie is echt een aanrader, water, zand en groen wat wil je nog meer? 

In de ochtend staat de zon boven het water bij de Reeuwijkse plassen, echt prachtig!

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest