Studio Urf & Ogel

juni 2021 | ondernemer

Als ik een ondernemer fotografeer dan is het kiezen van de juiste locatie erg belangrijk. Kleding trouwens ook maar later meer daarover. Eerst bekijk ik je website en daarna je social’s. Is jouw huisstijl heel stoer dan kiezen we voor een stoere wat industriële locatie, maar is jouw huisstijl zacht en zoet dan gaan we op zoek gaan naar een locatie met zachte tinten.

Toen ik Cindy haar huisstijl zag wist ik het meteen. We moeten naar Reeuwijk! Daar heb je vlakbij de Reeuwijkse Plassen een prachtige okergele muur. Perfect voor Cindy haar huisstijl. Ze vertelde mij ook dat ze van de natuur houdt. Op deze locatie konden we twee verschillende settings na elkaar vastleggen, namelijk de gele muur en de natuur. En tussentijds nog even omkleden.

Toen ik haar vertelde dat ik ook een aantal mockups wilde maken, sprong ze bijna een gat in de lucht. Een mockup is een foto met een leeg stuk waar je later zelf iets in kan plaatsen. Cindy maakt als grafisch vormgeefster veel gebruik van mockups en haar werk komt op deze manier prachtig tot zijn recht.

Voorafgaand aan de shoot hebben we contact gehad over de kleding. Uiteindelijk kwam ze er toch niet helemaal uit en heeft ze een tas met kleding meegenomen. Zo konden we samen op locatie kijken welke kleding het beste tot zijn recht kwam. Slim!

Welke locatie zou echt passen bij jouw onderneming? Ben je benieuwd welke locatie ik voor jouw onderneming zou kiezen? Neem dan contact op!

Wil je meer zien van Cindy haar werk? Website Studio Urf & Ogel

Lieve groet,
Dasja

Studio Urf & Ogel

juni 2021 | ondernemer

Cindy: Toen ik Dasja zag zwaaien, waren al mijn zenuwen in 1x weg.

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest