Onze eerste dochter

augustus 2021 | schaduwfoto

Onze mooie kleine Dilara
Na bijna zes jaar wachten werd ik dan eindelijk zwanger van jou, wat waren we blij. We konden niet wachten op de 20 weken echo.

In nog geen 10 minuten tijd was de roze wolk weg, er werd ons verteld dat je een open rug had en dat het er niet goed uit zag. Thuisgekomen kwamen de tranen en besefte wij, dit is niet goed. We hebben nog een second opinion gedaan in het Sophie kinderziekenhuis in Rotterdam. Daar werd het nog erger, je had niet alleen een open ruggetje, je had ook al klompvoetjes, je was verlamd, je had een waterhoofd en was incontinent.

Toen moesten wij een beslissing nemen, dit was de niet te doen en was het zwaarste uit ons leven. We moesten je laten gaan en hebben jou behoed voor een zwaar leven. Nu moeten wij omgaan met het verlies van jou en dat is pijnlijk en zwaar.

Je blijft voor altijd ons mooie 1ste meisje en je zusjes zullen weten dat ze een prachtige grote zus hebben. Voor altijd in ons hart!

Onze eerste dochter

augustus 2021 | schaduwfoto

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest