Landgoed Bredius

juni 2022 | gezin

Landgoed Bredius of het Brediuspark in Woerden. Hoe je deze locatie in Woerden ook noemt, het is er mooi! Af en toe kom ik op deze prachtige fotolocatie maar sinds 2022 is het een van de meest gekozen fotolocaties. Niet zo gek ook, het is er prachtig! Landgoed Bredius is een hele diverse locatie met mooie oude bomen, bankjes om een compositie mee op te bouwen, leuke laantjes, er is schaduw tijdens hete zomerdagen, mooie hekken en als kers op de taart een toffe Natuurspeelplaats.

Brediuspark in de herfst: Mini blog met mooie vallende bladeren
Natuurspeelplaats Bredius: Moeder en dochter samen in het water

Afgelopen voorjaar mocht ik opnieuw een familie fotograferen in het Brediuspark in Woerden. Opa en oma, drie zoons, twee schoondochters en vier hele lieve kleinkinderen. Bij Das’ Knuss Fotografie mag je er altijd zelf voor kiezen of je online wil of niet, zo heeft deze familie er voor gekozen om alleen het ouderlijk gezin online te willen. Echt een prachtige selectie mag ik aan jullie laten zien, een kleine greep uit hun uitgebreide, ontspannen en liefdevolle familie fotoshoot. Op mijn social media (Instagram & Facebook) deel ik binnenkort ook achter de schermen een filmpje over deze fotoshoot. Geloof mij, dat wil je zien!

Voor de oplettende kijker. Op enkele foto’s staan nog lantarenpalen, wanneer jij als klant er voor zou kiezen om deze foto groot aan de muur te hangen, dan poets ik deze lantarenpalen uiteraard nog voor je weg. Photoshop service.  

Landgoed Bredius

juni 2022 | gezin

Landgoed Bredius echt een prachtige locatie voor een fotoshoot!

Familie aan het woord:
Dasja is een hele fijne en enthousiaste fotograaf. Ze besteedt veel tijd en aandacht aan de voorbereiding. Ze vraagt naar de wensen en adviseert waar nodig. Daarin maakt ze duidelijk een verschil.

Tijdens de fotoshoot merk je dat ze een enorm talent heeft voor de combinatie van mensen en fotografie. Het is niet niks: 11 mensen tussen de 2 en 56 op de foto zetten. Ze weet iedereen op een positieve manier erbij te betrekken. Het leverde een hele ontspannen fotoshoot op. Er werd veel gelachen en er was totaal geen stress. Dat resulteerde weer in hele mooie foto’s. Ja, er zijn wat ‘standaardsituaties’ op de foto gezet maar eigenlijk zijn de spontane foto’s het leukst.

Dankzij het enthousiasme en de manier waarop Dasja de shoot heeft gedaan, hebben we geweldige foto’s van onze familie. Zeker een aanrader!

Een ontspannen fotoshoot met veel gelach en hele mooie foto’s als eindresultaat.

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest