Fotoalbum’s

maart 2023 | producten

Vanaf september ’22 ben ik overgestapt naar een andere leverancier voor mijn fotoalbums. Meer kleuren en materialen zonder meerprijs én een tof harmonicaboekje om cadeau te geven aan je hele familie.

Jou persoonlijk begeleiden, van het idee om een fotosessie te maken tot een prachtige album in je handen en een mooie afdruk aan de muur. Dit is mijn wens en doel met Das’ Knuss.

Je mag helemaal zelf aan de hand van jouw stijl en wensen het album finetunen. Bijvoorbeeld een paar extra bladzijdes, je naam op de voorkant of je boek een slag groter. Misschien ben je niet zo’n linnen-type, dan zou je ook kunnen gaan voor kunstleer of velvet.

Alle mogelijkheden bespreken we tijdens je bestelsessie, enkele weken na de fotoshoot bij mij in Waarder of op locatie direct na jouw fotoshoot. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bijvoorbeeld een (grote) afdruk aan de muur of denk eens aan een afdruk op hout. Bekijk dan deze pagina.

Fotoalbum’s

maart 2023 | producten

Van klein tot groot, elk album helemaal op maat gemaakt voor jou!

Fotoalbum bij Knus

Formaat 15x15cm
Layflat met 10 pagina’s
Album in kleur en materiaal naar keuze

Album op de foto kunstleer grijs (links) en velvet okergeel (rechts) 

Fotoalbum bij Knusser

Formaat 20x20cm
Layflat met 16 pagina’s
Album in kleur en materiaal naar keuze

Album op de foto donkergroen kunstleer

Fotoalbum bij Knust

Formaat 20x20cm
Layflat met 20 pagina’s
Album en luxe bewaarkoffer in kleur en materiaal naar keuze

Album op de foto bronskleur velvet met een zandkleurige linnen koffer

Fotoboekje bij   Das anders

Nieuw sinds september ’22 is een mini harmonicaboekje met een harde kaft in kleur naar keuze. Gevuld met een kleine selectie van jouw favoriete foto’s.

Dit boekje kan je ook los kopen bij jouw fotoshoot voor slechts € 25. Wil je hetzelfde boekje nog een keer? Dat kan! De tweede kost € 15 en elke volgende nog maar € 10. Geweldig toch om naast je grote boek nog een kleintje te hebben? Bijvoorbeeld om mee te nemen als je op visite gaat of als verrassing cadeau te geven aan je kinderen en kleinkinderen.

Boekje op de foto grijs suède (links) en zeeblauw velvet (rechts)

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest