Schaduwfoto Seb

oktober 2018 | gezin, schaduwfoto

💛 SEB 💛

‘In 2011 ging onze lang gekoesterde droom in vervulling, we waren zwanger van ons eerste kindje. Wat waren we ontzettend blij. De blijdschap sloeg alleen om in angst toen we bij de twaalfwekenecho te horen kregen dat ons kindje een open buikje had. Gelukkig was hij verder helemaal gezond en konden we na de 20 weken echo echt gaan genieten. Helaas kreeg ik met 28 weken al ontsluiting en is met ruim 30 weken onze lieve Seb geboren. Seb maakte een goede start, de eerste uitslagen waren positief , de eerste drie weken gingen erg goed. Totdat de eerste bacterie om de hoek kwam kijken.

De drie maanden die hierop volgde heeft hij het erg zwaar gehad, is hij een paar keer gereanimeerd, geopereerd en diverse keren heeft hij moeten vechten tegen een bacterie of virus. Elke keer kwam onze Seb er weer bovenop en liet hij zien wat voor een vechter hij was, zo’n dapper mannetje. Tot op 24 september tijdens een gesprek met zijn arts het alarm op de IC afging, we wisten het meteen dit is bij Seb.  Ons sterke, dappere mannetje die al zo veel heftige incidenten had overwonnen, viel nu langzaam weg. Nog dezelfde dag is hij in mijn armen overleden.

Enorm dankbaar zijn wij dat wij naast onze grote knul Seb* (6) nu ook de trotse ouders van Pelle (4) en Soof (1) mogen zijn. Samen zijn wij een een prachtig gezin van 5, maar voor het oog was dit nog niet te zien tot wij in aanraking kwamen met Dasja haar werk.

We hadden aangegeven hoe wij dachten dat onze Seb er nu uit had gezien, wat natuurlijk heel moeilijk is en al helemaal voor een ander om dat in een schaduw te verwerken. Maar bij het zien van de schaduwfoto klopte dit helemaal, alsof Dasja hetzelfde beeld had als wat ik in mijn hoofd had. Daarmee vinden wij dat ze laat zien hoe professioneel ze is, ze zich volledig in leeft in de situatie en vooral erg veel geduld heeft.

Lieve Dasja je bent een kanjer en gemaakt voor dit vak, je had deze fotosessie voor ons niet beter kunnen doen en willen je daar ontzettend voor bedanken. Ook Seb zal heel trots vanuit het land van zijn oogjes dicht naar deze foto kijken, dat weten we heel zeker.

Liefs Bas, Pamela, Seb*, Pelle & Soof.’

Schaduwfoto Seb

oktober 2018 | gezin, schaduwfoto

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest