Schaduwfoto Arthur

oktober 2022 | gezin, schaduwfoto

Zaterdag 2 juli ’22 op de Soesterduinen
Op een prachtige zonovergoten zaterdagmiddag op de Soesterduinen, mocht ik een liefdevol gezin op de foto zetten. Wat een prachtige zomerdag was dit! Overal kinderen aan het klimmen in bomen en families die bij elkaar kwamen voor een feestje!

De Soesterduinen zijn ook echt fantastisch mooi. Helemaal voor een fotosessie met je hele familie of als gezin. Al moet ik toegeven dat ik in het nieuwe jaar, wel ga proberen iets vaker fotoshoot’s dichterbij huis te maken. Denk aan de Reeuwijkse Plassen of aan de Lek bij IJsselstein. Erg mooi en een stuk dichterbij Waarder.  Maar daar gaat deze blog niet over. Terug naar dit lieve gezin over Schaduwfoto Arthur.

De fotoshoot begon met het uittrekken van hun schoenen. Je mag trouwens zelf kiezen of je jouw schoenen aan houdt of uit trekt of de ene wel en de ander niet. Er is geen goed of fout. Wat we zagen toen de schoenen uitgingen had ik nog niet eerder gezien. De afdruk van hun schoenen bleef staan, de zon had hun voeten zo verkleurd dat er witte lijnen achter waren gebleven. Geweldig! Ik zal hieronder ook een foto posten van hoe dit er uit zag. 

Schaduwfoto Arthur

oktober 2022 | gezin, schaduwfoto

Ontspannen gezinsfotos, leuke spelletjes en veel knuffeltjes.

Een uur lang mocht ik hun liefde vangen met mijn camera, samen gingen we klimmen in bomen (nou oké ik niet, ik maakte de foto’s natuurlijk) gingen we leuke spelletjes doen en hebben we heel veel geknuffeld en gelachen. Als gezin (bijna) compleet en natuurlijk ook 1 op 1 met papa en mama. Zoveel liefde!

Maar toch was dit het niet, hoe mooi de beelden ook zijn en hoeveel liefde er ook vanaf spat, het klopt niet. In hun hart hebben ze nog een zoon, hun middelste kindje Arthur* is vlak voor zijn eerste verjaardag aan onbekende complicaties overleden. De leegte, het verdriet en het gemis blijft. Speciaal voor dit gezin mocht ik maar liefst 4 foto’s terug compleet maken Vandaar deze blog over Schaduwfoto Arthur.

Na de fotoshoot hebben we samen de uiteindelijke selectie doorgenomen en besproken welke foto’s het meest geschikt zijn voor het ontwerpen van Arthur* nu als 6 jarige jongetje. Het eindresultaat geeft je nóg meer liefde en het gevoel ‘dit klopt!’. Je leest hun verhaal en bekijkt het eindresultaat op deze blog van Schaduwfoto.

Mis jij iemand op jouw foto’s is de leegte voelbaar en zichtbaar? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Dasja om jouw gevoel en wensen te delen of bekijk alvast deze pagina vol informatie over het laten maken van een Schaduw op maat.

De Schaduw van Arthur klopt zo mooi met wat het in werkelijkheid had moeten zijn.

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest