Oude stad als fotolocatie

oktober 2023 | familie

Welke fotolocatie past goed bij jouw familie?
Veel families en gezinnen kiezen voor een park, bos of zandvlakte voor hun fotoshoot maar denk ook eens aan een oude historische stad vol met leuke en gezellige straatjes.

De juiste fotolocatie voor een fotoshoot met je gezin of hele familie is soms dichterbij dan je denkt. Bijna elk dorp of stad het, een oud en uniek straatje waar je fantastische foto’s kunt maken. Hier in de omgeving kan je denken aan Woerden, Gouda of Bodegraven, allemaal historische steden met knusse straatjes voor sfeervolle oerhollandse foto’s. Heel gaaf om dit te kiezen wanneer je toe bent aan een andere setting voor jouw nieuwe fotoshoot.

 Deze familie heeft gekozen voor de stad waarin ze zijn opgegroeid vol met herinneringen van vroeger, hoe bijzonder is dat!

Woon jij op 30 minuten van Waarder en heb jij in jouw dorp of stad zo’n uniek oud straatje? Neem contact op met Dasja om samen te sparren of deze locatie geschikt is voor jullie fotoshoot.

Oude stad als fotolocatie

oktober 2023 | familie

Een oude stad met sfeervolle straatjes is ook een mooie locatie voor een fotoshoot.

De hele familie bij elkaar, de kleinkinderen met opa en oma en nog veel meer.

In welke oude stad wil jij op de foto met jouw gezin of familie? 

Geen reiskosten voor deze locaties

Het begon met een test. In heel 2023 rekende ik geen reiskosten voor fotoshoots bij de Reeuwijkse Plassen en het Brediuspark in Woerden. Vanwege dit succes heb ik er voor gekozen om de actie te verlengen en uit te breiden. En ook voor mij is het erg fijn om iets vaker dichter bij huis te fotograferen.

Voor heel 2024 reken ik opnieuw geen reiskosten voor fotoshoots bij Speelstrand Reeuwijk en Landgoed Bredius Woerden. Beide locaties zijn respectievelijk 10 tot 15 minuten rijden. Ken jij een fantastische locatie op 10 tot max 15 minuten vanaf Waarder? Ook voor deze locatie breng ik jou in heel 2024 geen reiskosten in rekening.

Vragen? Sparren? Boeken? Neem contact op met Dasja!

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest