Fotoshoot Zoetermeer

januari 2024 | gezin

Fotoshoot Zoetermeer
Afgelopen najaar mocht ik een gezellig gezin met hun hondje op de foto zetten in het Westerpark in Zoetermeer. Wat een prachtig park is dit, heerlijk om door heen te wandelen met mooie plekken voor het maken van een fotoshoot. Een andere locatie in Zoetermeer staat ook nog steeds op mijn ‘Daar moet je echt een shoot doen lijstje’ voor een fotoshoot van een gezin, maar dan met jongere kinderen. Kijk maar eens hier: Het Kasteel, Speelbos De Balij.

Met dit gezin zijn we rustig door het Westerpark gaan wandelen, zodra een plek ons aansprak zijn we gestopt en hebben we een aantal foto’s gemaakt. Tussendoor zag ik de mooiste bloemen en planten en kon ik het niet laten daar ook een aantal mooie beelden van te maken. Dus op deze blog niet alleen liefdevolle en gezellige gezinsfoto’s maar ook een aantal prachtige bloemen.

Tamar heeft haar eigen food- en moestuinblog ‘Tijd voor Tamar’ echt een aanrader als je van pure producten houdt. Aan het einde van de fotoshoot ook nog een aantal foto’s speciaal gemaakt voor haar blog. Hoe leuk is dat!

Wil je ook op de foto met jouw gezin? Neem gerust contact op met Dasja voor het stellen van al jouw vragen.

Fotoshoot Zoetermeer

januari 2024 | gezin

Fotoshoot in het Westerpark in Zoetermeer samen met een liefdevol gezin.

Als gezin compleet op de foto maar ook leuke 1 op 1 momenten of alleen

Zin om nog een blog te lezen?
Dan is deze blog misschien ook iets voor jou! Een grote familie in het Maximapark in Vleuten. Hoog zomer, veel kleur, veel liefde.
Klik hier om deze blog te lezen!

Zin in iets minder kleur? In deze blog zie je een gezin met veel spijkerstof en herfsttinten. Als locatie hadden ze gekozen voor het Brediuspark in Woerden, ook echt een hele fijne locatie voor een familieshoot of wanneer je als gezin op de foto gaat.

Schaduwfoto

Schaduwfoto

Als er iemand op jullie foto ontbreekt is het laten maken van foto’s niet vanzelfsprekend. De leegte is zichtbaar én voelbaar!

Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau?

Geef een cadeaupakket van Das' Knuss Fotografie!

Pin It on Pinterest